Nieuw! Het krabbelboek


Sinds een paar jaar hou ik een soort van dagboek bij aan de hand van illustraties en rijmpjes. Ik noem dit krabbels. Ze gaan over van alles wat ik zie en beleef. Af en toe heb ik daar wat van op internet gezet en de reacties waren zeer positief. De vraag kwam of ik dit wilde bundelen in een boekje.


“Krabbels zijn illustraties die worden versterkt door rijmpjes die het moment vertellen.”Inmiddels heb ik er al een behoorlijk aantal van verkocht en ook al een recensie binnen gekomen.


“Beginnen met lezen betekent beginnen met glimlachen. De krabbels bij de vertederende tekeningen zijn humoristisch, ontroerend, lief, en soms leerzaam. De verhaaltjes op de naastgelegen pagina maken het verhaal compleet. Ik heb het boekje met een grote glimlach gelezen.”

Dit boekje heeft een harde kaft en is voorzien van kleuren illustraties. Het bestaat uit 48 pagina’s en is te koop voor 9,99 euro. Hier komen nog wel de verzendkosten van 4 euro bij.

Heb je intresse? Mail dan naar diniedezeeuw@hotmail.com. Aan de onderkant van deze pagina zie je mijn contactgegevens staan.